Iniciativa d’assessorament i resolució de dubtes per nous emprenedors

13/04/2018

El CEI Cervera inaugura un nou curs dels «Dijous Innovadors», unes càpsules formatives obertes a tothom per garantir la viabilitat de futurs projectes empresarials

Cervera ha dut a terme la primera de les tres sessions dels «Dijous Innovadors», unes càpsules formatives d’assessorament per joves emprenedors on es treballen aspectes legals, econòmics i empresarials per garantir la viabilitat dels seus futurs projectes. El formador i consultor financer Francesc Pérez ha estat l’encarregat d’inaugurar el curs d’enguany, sota el títol «emprendre un negoci, iniciar un projecte i què ens cal saber».

Els «Dijous Innovadors» es duen a terme a tots els Centres d’Empreses Innovadores i, en el cas de Cervera, compta el suport de la Paeria; una iniciativa que els assistents aproven amb satisfacció ja què els permet resoldre dubtes i informar-se de cara al mon empresarial.

En la segona sessió dels «Dijous Innovadors» de Cervera, que es dura a terme el 19 d’abril, es treballaran els aspectes legals de l’empresa i, en la tercera, al 26 d’abril, el conceptes bàsics de gestió de les finances i la tresoreria.

Albert Morales