Jordi Rossy Vibes Quintet actuarà dissabte que ve al Castell de Concabella

18/03/2019

Jordi Rossy, reconegut internacionalment com un dels bateries més influents de la seva generació

Jordi Rossy Vibes Quintet actuarà dissabte que ve, dia 23 de març, al Castell de Concabella, a les 19.00 hores. El concert clausurarà la tercera edició del JazzConcabella, certamen organitzat conjuntament per l'associació cultural Amics del Castell de Concabella i l'Ajuntament dels Plans de Sió.
Els components de la banda són Jordi Rossy (vibràfon), Mark Turner (saxo tenor), Jaume Llombart (guitarra), Tom Warburton (contrabaix) i Jeff Ballard (bateria). Són cinc músics molt especials d’orígens i generacions ben diferents, que col·laboren per crear un so distintiu i una estètica plena de complicitat. Des del 2015, que va gravar Stay There(Pirouet), Rossy està de gira i ha gravat amb diferents configuracions de la seva banda Jordi Rossy Vives Quintet i Jordi Rossy Vives Trio.
 
Jordi Rossy, reconegut internacionalment com un dels bateries més influents de la seva generació, té un so únic i personal en el vibràfon, la marimba i el piano, i una estètica particular com a compositor i líder de les seves formacions. Ha gravat 14 àlbums com a líder o colíder de diversos projectes, tots amb excel·lents ressenyes crítiques de publicacions especialitzades. A finals del 2018 va publicar el disc Beyond Sunday (Jazz and People).
 
D'altra banda, també t'informem que el Castell acull una exposició d'escultures de l'artista targarí Ramon Sanfeliu. L'exposició es pot visitar els dissabtes i els diumenges, de 10.00 a 14.00 hores, fins a mitjan mes de maig.
Infolleida