Joves de la comarca presenten el cartell del Segarrock 2018

14/05/2018

Més enllà d’agrupar els concerts de la comarca en un sol cartell, el Segarrock pretén ser una xarxa associativa entre els organitzadors de les festes majors

La Segarra va impulsar al 2012 la creació del Segarrock, una plataforma unitària per potenciar les festes majors de la comarca i per crear una xarxa associativa entre els organitzadors d’aquests esdeveniments. Aquest dilluns al Consell Comarcal s’ha fet la presentació del cartell d’enguany on s’hi recull el programa d’actes nocturn de cada una de les 14 festes majors del territori, una de les principals iniciatives de l’entitat que es complementarà amb l’elaboració d’una pancarta present en tots els concerts d’estiu o amb el redactat d’un protocol contra les agressions sexistes.

Entre els organitzadors de les festes majors de la comarca s’estan ideant també propostes per potenciar aquestes celebracions, com un concurs d’instagram on cada cap de setmana en sortirà un guanyador. I es què l’objectiu general del Segarrock és preservar les festes populars i evitar-ne les seves desaparicions.

Una de les principals novetats en les festes majors d’enguany serà a Tarroja on, coincidit amb el 20é aniversari, s’habilitaran tres zones de concerts a la vila. A falta de tancar el cartell de les festes de Cervera i Guissona, ja hi ha quaranta grups confirmats al cartell d’enguany.

Albert Morales