La 4a Edició de la Batalla de Foc arriba el 5 d’agost a Sant Antolí

14/07/2017

Hi haurà 8 dracs convidats que lluitaran per endur-se el títol al millor lluïment. L’oferta cultural s’allargarà tot el dia amb una actuació castellera i concerts

El nucli de Sant Antolí, a Ribera d’Ondara, acollirà el 5 d’agost la quarta edició de la Batalla de Foc, una competició entre dracs de diferents ciutats dels països catalans que lluitaran per emportar-se el títol al millor lluïment pirotècnic. Enguany seran vuit els dracs que participaran en la Batalla de Foc i s’enfrontaran per parelles en una competició eliminatòria on, només dos arribaran a la gran final. 

La festa compta amb un pressupost d’uns 8.000€, una xifra que supera la de les passades edicions i que permetrà ampliar l’oferta cultural amb activitats al llarg del dia. La jornada començarà de bon matí amb la festa del batre, a la tarda conta contes i actuació castellera amb els Margeners de Guissona, a continuació la Batalla de Foc, i a la nit concerts amb Pirat’s Sound Sistem, Germans Berenguer i PD Sha. 

Els premis per als guanyadors de la Batalla de Foc seran 600 euros per al drac guanyador, i 300 per al sots campió. Al llarg de la jornada hi haurà una zona de food trucks, amb propostes gastronòmiques d’arreu del mon.

Albert Morales