"La banda sonora de la meva vida", un projecte de l'escola FEDAC Guissona en col·laboració amb Bon Àrea Fundació Assistència.

10/04/2019

El projecte vol acostar els adolescents i els residents de la Fundació a travès de la música

Els alumnes de 3r de l'ESO de l'escola FEDAC Guissona duen a terme durant tota la setmana el projecte "La banda sonora de la meva vida", en col·laboració amb Bon Àrea Fundació Assistència. El projecte vol acostar els adolescents amb els avis i àvies per reescriure la història de la seva vida a travès de la música.

Al llarg de tota la setmana els alumnes han realitzat diverses activitats en relació amb el tema, com per exemple recollir experiències i records dels avis o l'elaboració de documents audiovisuals. Tot plegat acabarà amb la presentació dels projectes i un guateque que de ben segur que recordarà als avis i les àvies el que van viure fa uns anys.

Els residents de la Bon Àrea Fundació Assistència han rebut aquesta iniciativa amb molt bons ulls, i han pogut fer nous amics i gaudir d'una setmana molt entretinguda i plena de records.

Des de la Bon Àrea Fundació Assistència també s'ha rebut molt bé aquesta iniciativa i s'han encarregat de buscar les persones adequades per aquest projecte.

Tot plegat ha sigut una experiència plena d'emocions i de bons records.
Jaume Mercadé