La Coral Infantil de Cervera prepara la seva particpació al Seguici 

19/09/2018

Enguany, el tema interpretat serà la cançó - dansa tradicional "Ai mare aneu a missa..."

Bona part dels cantaires dels grups de Petits i Mitjans de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA, aquesta darrera setmana ja s'han aplegat a la casa de l’Agrupació Coral juntament amb les directores de l'entitat, per tal de poder preparar degudament la seva participació al Seguici Infantil del dilluns de la Festa Major.

Enguany, el tema interpretat serà la cançó - dansa tradicional "Ai mare aneu a missa...", la coreografia de la qual anirà a càrrec de la directora Esther Llopis. També  companyaran als cantaires de la Coral Infantil els músics Mar Aldomà i Anna Sala (violí), Aida Escudé i Dídac Garravé (contrabaix) i Xavier Roig (flabiol i tamborí).
 
L'entitat manté el seu compromís de treballar el repertori tradicional com a mitjà d'aprenentatge del cant coral i a la vegada també utilitzant-lo com a eina de cohesió social a través de la participació en esdeveniments festius anuals com són les Caramelles i el Seguici Infantil, per tal que els infants i joves puguin gaudir al màxim de l'estima a les nostres tradicions d'una forma ben vivencial.

Esperem que esdevingui una molt bona experiència per a totes i tots i una bona forma de participar a la Festa Major!
Coral Infantil Nova Cervera