La Coral Sant Ramon va organitzar el tradicional sopar de fi de curs 2018-2019

06/08/2019

El dissabte passat, 20 de juliol, la Coral Sant Ramon va organitzar el tradicional sopar de fi de curs 2018-2019, que com ja és costum els darrers anys, es va preparar al pati de Cal Ticonet, a La Manresana, aixoplugats sota l’empara d’una inmensa heura que ajudaba a aclaparar l’escalfor de les altes temperatures i també de preservar de la marinada que es gira als vespres.

A la vetllada hi van assistir la gran majoria dels cantaires de la Coral Sant Ramon aixi com alguns acompanyants i convidats, reunint un grup de 35 persones a més dels vailets que van assaborir unes delicioses pizzes.

El sopar va estar servit pel mateix servei de cattering de l’any anterior, oferint una gran varietat de platets, que van acontentar a tots els gustos. El servei va ser excel.lent.

A l’hora dels postres, els cantaires de la Coral Sant Ramon van oferir uns detalls a modus d’obsequi a la directora Anna Gascon i a la pianista i cantaire Montse Vejer, en agraïment a la seva tasca i dedicació desinteressades envers la Coral.

I com no podia ser d’altra manera, la vetllada es va cloure amb la cantada d’un parell de cancons festives, enmig del bon ambient de tots els comensals.

 

Infolleida