La Fura dels Baus grava CD a la Segarra

02/02/2018

Han estat enregistrant la música de l’espectacle "Free Bach 212", que s’ha representat arreu d’Espanya i aquest 2018 ho farà a tot el món

Del 29 de gener a l’1 de febrer, la Fura dels Baus va estar enregistrant la música del seu últim espectacle – Free Bach 212 – a la comarca de la Segarra. Ho van fer a l’estudi de qui és el tècnic de so de la companyia, David Casamitjana i envoltats d’un entorn rural que casa a la perfecció amb la temàtica del seu espectacle. I es que, malgrat les aportacions experimentals de La Fura, Free Bach 212 gira entorn a la Cantata dels Pagesos de Johann Sebastian Bach, una trama que narra la història d’un poble pagés de la Saxònia del S.XVIII.

Des del 2016, Free Bach 212 ha passat per centenars d’escenaris espanyols i, en aquest 2018 obrirà noves fronteres amb actuacions a Mèxic, França i altres països d’arreu del món. A diferència d’altres espectacles de La Fura, Free Bach deixa una mica de banda l’espectacularitat escènica, però el seu caire festiu i optimista, sumat al treball que fan els 14 membres de l’equip, el porten a ser un dels més potents de la companyia.

La Segarra, doncs, haurà estat el bressol del CD de l’espectacle Free Bach 212. Un àlbum que es presenta com un gran projecte experimental on conviuen la música barroca, el flamenc i l’electrònica.

 

 

 

Albert Morales