La Panadella col·lapsada i el transport escolar funcionant abans d’hora

27/02/2018

Després de l’anunci del Servei Català de Trànsit prohibint la circulació de camions, més d’un centenar de camioners han fet parada a La Panadella sense saber quan podran emprendre la marxa

La neu ha arribat a la Segarra cobrint de blanc gairebé tot el territori. La Panadella ha estat el punt més conflictiu i mogut al llarg de la tarda i, es què després de l’anunci del Servei Català de Trànsit prohibint la circulació de camions arreu del territori, tots el vehicles de gran tonatge que circulaven per la N-2 s’han vist obligats a desviar-se cap aquest indret fronterer entre la Segarra i l’Anoia. Fins a 150 camions hi han hagut de fer parada sense saber, però, quan podran emprendre la marxa.

El transport escolar ha estat l’altre focus d’atenció d’aquesta nevada i en molts centres, com a l’Estel de Sant Guim de Freixenet, les classes han acabat abans d’hora i s’han enviat els alumnes cap a casa quan la nevada tot just arrencava. De cara les pròximes hores es preveuen gruixos significatius en aquesta zona de la Segarra però, ajuntament i ADF han estat treballant per a què això no generi grans problemes.

La nevada ha arribat també a la capital de la comarca sense que s’hagin generat cap tipus d’inconvenients. 

Albert Morales