La població de Guissona podrà opinar sobre el model de Festa Major

20/08/2019

El proper dijous, 22 d’agost i en el marc del MERCAT SETMANAL, l’Ajuntament de Guissona treu al carrer el tuper democràtic, amb l’objectiu de promoure les vies de participació ciutadana en qüestions que afecten el dia a dia de la nostra vila.

El tuper democràtic sortirà al carrer en diferents ocasions durant l’any i amb l’objectiu de copsar l’opinió dels vilatans en diferents aspectes i temàtiques.

En aquesta primera ocasió, l’Ajuntament posa en qüestió el model de Festa Major actual, vol conèixer si a la població de Guissona li agrada l’actual model de Festa Major o voldria canviar cap a algun altre tipus de proposta. Per fer-ho, s’ha dissenyat un qüestionari en el que es valora els actes que s’acostumen a fer en la Festa Major guissonenca, els horaris, els espais, les activitats, ... i es demana als vilatans que facin arribar totes les propostes que els poden interessar.

Trobareu els qüestionaris a partir de dijous en alguns comerços i espais municipals; en consulta directa en una parada als Mercats de Dijous els dies 22 i 29 d’agost i 5 de setembre; mitjançant enquestadors voluntaris durant la Festa Major o per mitjà del formulari que es troba a la web municipal.

Infolleida