La Segarra celebra el Dia de la Dona Rural amb una jornada d'emprenedoria femenina

15/10/2018

L’objectiu de la jornada ha consistit en crear una xarxa de contactes entre les dones del territori i en oferir eines d’empoderament al sector femení

En el marc de la celebració del Dia de la Dona Rural, el Consell Comarcal de la Segarra ha dut a terme una jornada d’emprenedoria femenina, una iniciativa pensada per oferir eines d’empoderament al sector femení que s’ha desenvolupat a través de les experiències personals de diverses dones empresàries i d’un debat sobre l’emprenedoria en un mon tradicionalment masculí.

En el transcurs de la jornada s’ha reservat un espai al tractament del Plans d’Igualtat de les empreses. Uns acords que malgrat obliguin a fer efectius els mateixos drets entre homes i dones en el mon laboral no sempre s’apliquen de la mateixa forma.

Aquesta Jornada d’Emprenedoria Femenina celebrada a Massoteres ha estat la tercera duta a terme a la Segarra desprès d’haver passat per Sedó i Sant Guim de Freixenet, tot i així, aquesta ha estat la primera en coincidir amb el Dia de la Dona Rural.

La Jornada d’Emprenedoria Femenina de Massoteres ha estat organitzada des de les diferents àrees dels consell comarcal, com són Serveis Socials, Promoció Econòmica, Joventut i Turisme i ha comptat també amb el suport de Associació del Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, que ofereix els ajuts LEADER.

Albert Morales