La Segarra crea un pla inclusiu per millorar la qualitat de vida de les persones

19/12/2019

És un procés participatiu d'un total de 55 persones de 27 institucions i entitats de la Segarra, en representació de diferents àmbits i col·lectius de població

Crear diferents grups de treball, dissenyar un programa d'acompanyament de les persones, espais d'autoajuda i suport o la posada en marxa de centres especials d'iniciatives socials són algunes de les accions que impulsa el Consell Comarcal de la Segarra dins del marc del nou Pla d'Acció Comunitària Inclusiva, que té una vigència de quatre anys (2019-2023).

L'objectiu d'aquest projecte és millorar la qualitat de vida i benestar de les persones. El Pla és el resultat de 7 mesos de treball, un temps durant el qual s'ha seguit un procés participatiu amb un total de 55 persones de 27 institucions i entitats de la Segarra, en representació de diferents àmbits i col·lectius de població.

Estratègicament i dins del marc normatiu, aquest projecte dóna resposta al II Pla Estratègic de serveis socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.
Noèlia Burgos