La Segarra vota el futur del país

21/12/2017

La jornada matinal s’ha desenvolupat amb normalitat i sense incidents. Alta participació a les ciutats grans i ritme tranquil als municipis petits

La jornada electoral s’ha iniciat amb normalitat i força afluència de votants a les principals ciutats de la Segarra. A Guissona, des de primera hora del matí les meses del col·legi electoral funcionaven ja a molt bon ritme, i es que els votants d’aquestes eleccions feia temps que esperaven aquest moment. Establir la normalitat política al país i fer d’aquestes eleccions uns comicis rellevants i vàlids ha estat el desig de tots aquells que han dipositat el seu vot a la urna.

Els membres de les meses electorals i els milers d’apoderats repartits arreu del país seran els encarregats de que tot estigui en ordre i la jornada es desenvolupi amb normalitat.

En municipis més petits, com a Tarroja de Segarra, la jornada matinal s’ha desenvolupat en compta gotes, segurament pel fet d’haver de compaginar la feina amb les eleccions. A les 10:30 del matí, només havien votat 19 dels 150 ciutadans de la vila. 

En total, més de 5 milions i mig de catalans poden votar en aquestes eleccions considerades les més transcendentals dels últims anys. La jornada, es pot seguir en directe a través de l’aplicació per a mòbils eleccions 21D.

 

 

Albert Morales