La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran presenten a Cervera les activitats del Dia Internacional dels Museus i la Nit al Museu

14/05/2019

"Els museus com a eixos culturals: el futur de la tradició" és el tema d'aquest any

La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida ha presentat a Cervera les diverses activitats que es duran a terme el dissabte 18 de juliol en motiu del Dia Internacional dels Museus i la Nit al Museu. L'acte planteja un debat sobre el paper dels museus en un futur i la seva tradició per poder integrar a tots els col·lectius.

Un total d'11 museus han organitzat diverses activitats pel dissabte 18. L'objectiu és dur a terme activitats que incloguin a tots els àmbits de la societat i que els museus adquireixin funcions socials.

Ramon Royes, actual alcalde de Cervera, ha reivindicat la importància dels museus per la ciutat, i ha animat tots els ciutadans a participar en les activitats del dissabte vinent.

Algunes activitats que es duran a terme el dia Internacional dels museus són de caràcter musical amb concerts en diversos museus així com diverses exposicions relacionades amb el territori.
Jaume Mercadé