La XIII edició del Musiquem Lleida! es tanca dissabte a Ribera d’Ondara

18/10/2018

L’orquestra del Festival i la Coral Shalom interpretaran el concert de cloenda ‘De Bach a Beatles’ a les 20 hores al Casal de l’Amistat de Sant Antolí

 

La XIII edició del Festival Musiquem Lleida! es clourà aquest dissabte 20 d’octubre a les 20 hores a Ribera d’Ondara amb el concert ‘De Bach a Beatles’, que planteja una simulació de com seria la música dels Beatles si haguessin viscut a l’època de Bach.

El concert, que se celebrarà al Casal de l’Amistat del nucli de Sant Antolí, forma part de les actuacions de cloenda del Musiquem, que es van iniciar el dia 13 a Térmens i van continuar el diumenge 14 d’octubre a l’Auditori Enric Granados de Lleida. L’actuació està interpretada per l’Orquestra del Festival Musiquem Lleida!, la Coral Shalom i els cantaires convidats i els solistes vocals, Ainhoa Aguilar (contralt), Martí Doñate (tenor) i Robert Faltus, director de la Coral Shalom.

 

Balanç del Musiquem Lleida!

Durant el cap de setmana del 5, 6 i 7 d’octubre, més de 5.000 persones van participar en les activitats del Musiquem Lleida!, repartides entre els concerts a l’aire lliure, en equipaments culturals i actuacions a cinc restaurants de la ciutat. La directora de la Coral Shalom -entitat que organitza el festival-, Carme Valls, ha mostrat el seu agraïment als lleidatans que “han participat en massa a totes les activitats del Musiquem, tant als concerts, com a les activitats paral·leles, el Més Musiquem”. Alhora, Valls també ha agraït als restaurants que, gràcies a un conveni amb el Conservatori Municipal, han ofert música en directe. A més, els comerciants i veïns del carrer Democràcia-Remolins s’han adherit al Musiquem, guarnint l’espai públic i acollint el dissabte 6 d’octubre un concert itinerant de la Ilerband.



Informació pràctica: 

CONCERT RIBERA D’ONDARA:
Concert de Cloenda ‘De Bach a Beatles’  
Dissabte, 20 d’octubre 2018, 20 h
Casal l’Amistat de Sant Antolí (Ribera d’Ondara)

Infolleida