L’Ajuntament de Sant Ramon amplia el seu horari d’atenció al públic

25/09/2018

L’horari de l’Ajuntament, amb aquesta incorporació , serà de dilluns a divendres de les 9.30 fins a les 13.30 h.

En el marc del Programa de Treball i Formació que gestiona el Consell Comarcal el municipi de Sant Ramon, va sol·licitar un participant del programa per desenvolupar serveis municipals. Durant un període de 6 mesos, una persona del municipi i aturat de llarga durada ha dut a terme tasques per al municipi. 

A la finalització del programa, l’Ajuntament de Sant Ramon ha contractat directament a aquesta persona per fer feines d’Administració i Atenció al públic, concretament a Joan Canós de Viver (Sant Ramon). 

D’aquesta manera l’Ajuntament pot ampliar l’atenció al públic els dilluns fet que abans no es podia perquè l’administrativa anterior feia tasques a un altre ajuntament de la comarca. 

L’horari de l’Ajuntament, amb aquesta incorporació , serà de dilluns a divendres de les 9.30 fins a les 13.30 h. 

El Programa Treball i Formació el gestiona el  Consell Comarcal de la Segarra i va  dirigit a la contractació i formació de persones en situació d’atur, preferentment majors de 45 anys, que no perceben ni prestació de l’atur ni subsidi. 

Per tal d’accedir a aquest programa és necessari, a banda de complir amb els requisits específics de cada convocatòria, estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat al Servei d’Ocupació de Catalunya. Les persones contractades han estat derivades directament per l’Oficina de Treball del SOC de Tàrrega

L’Alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, explica que l’Ajuntament s’hi adhereix cada any per tal de poder inserir laboralment gent del municipi que està a l’atur. L’alcalde remarca que quan les administracions treballen conjuntament i amb bones intencions s’aconsegueixen bones finalitats per als municipis i la comarca.

Consell Comarcal Segarra