L’Ajuntament de Sant Ramon destina amb entitats del municipi, més de 27.500 mil euros

17/10/2018

En els darrers mesos l’Ajuntament de Sant Ramon ha portat a terme, com cada any, la signatura dels convenis amb les diferents entitats del municipi per projectar les seves activitats.

Aquest any l’Ajuntament ha canviat el sistema de pagament amb les associacions. Anteriorment, amb els convenis signats les entitats ficaven els diners de la seva tresoreria i seguidament ho justificaven a l’Ajuntament. Un cop validats per l’interventor de l’Ajuntament cobraven la subvenció, Ara és a la inversa, l’Ajuntament és qui anticipa els diners a les associacions perquè realitzin les seves activitats i justificar-ho un cop acabades. L’avantatge és que no tenen que avançar els diners de la seva tresoreria.

Els convenis signats han estat; l’Associació de Joves La Mansa amb la representant, Berta Rubió, per un cost de 7.500 euros. L’entitat del Futbol Sala amb el representant, Josep Maria Ribera, per un import de 1.400 euros. L'Associació de veïns de Viver a càrrec del seu representant, Jordi Duran, i representants de la seva junta per un import de 2.100 euros. L'Associació de dones a càrrec de la representant, Pepita Corretge, per un import de 900 euros. L’Entitat Tennis Taula Portell amb el seu representant, Toni Sala, per un import de 650 euros. La Coral de Sant Ramon amb la presidenta, Dolors Marba, i representants de la seva junta per un import de 1.000 euros. L’AMPA de l’escola amb la presidenta Miriam Arnaz per un import de 2.400 euros.

Com a entitats noves, s’ha creat l’associació de veïns i veïnes de Gospi amb la presidenta Gemma Manau, amb un import de 5.000 euros. I l’associació Unió de Portell, amb el president Toni Sala. Aquesta entitat actualment està tramitant els estatuts i rebran 6.000 euros per part de l’Ajuntament. Totes dues entitats tenen com a objectiu organitzar les festes majors, com ja fan l’associació de veïns de Viver. 

A més, també s’han signat els convenis amb entitats fora del municipi, però que realitzen serveis per al municipi, com l’Associació Alba. Conveni signat per 1 euro per habitant, aquest any per uns 507 euros. I l’Associació d’Esclerosi Múltiple per un import de 100 euros, col·laborant amb la campanya Mulla’t.

Tal com explica l’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, la col·laboració de l’ajuntament amb les entitats és primordial perquè fan molta feina per al municipi dinamitzant activitats per a tota la població i donant vida al municipi. Amb total l’Ajuntament aporta a les entitats uns 27.557 euros.

 

Consell Comarcal Segarra