L'Aquelarre convida a professionals de la música i de la comunicació

07/08/2018

Amb la voluntat que la festa de l'Aquelarre sigui coneguda arreu, enguany s'ha convidat a quatre personatges populars de sectors diversos de la cultura catalana perquè visquin la festa a primera fila.  Els convidats de la Festa del Foc i la Música seran enguany el fotògraf Jordi Borràs, la periodista de RAC1 Maria Xinxó, la youtuber Juliana Canet i el cantant del grup osonenc Obeses, Arnau Tordera. Tots quatre descobriran la festa de la invocació del Mascle Cabró i se’n faran ressò per a tots els seus seguidors.  

La festa de l’Aquelarre convida per segon any consecutiu un grup de persones influents en l’àmbit de la cultura i els mitjans, que sumen tots junts més de 250.000 seguidors a les xarxes.  Aquesta acció forma part de les diferents estratègies comunicatives que la Paeria de Cervera ha posat en marxa junt amb el Grup Enderrock per donar a conèixer l’Aquelarre més enllà de les seves fronteres. L’exitosa actuació de l’Aquelarre a la darrera edició del Festival Cruïlla de Barcelona també forma part del paquet d’accions promocionals.   

El fet d'introduir enguany la figura del Convidat a l'Aquelarre implica projectar Cervera i les seves tradicions arreu del país des d’un punt de vista molt més emocional del què aconsegueixen els perfils corporatius.  El 85% d’internautes segueix influencers a les xarxes socials i el 65% admet que influencien en la seva decisió a l’hora d’escollir un destí turístic o fer una compra. Diferents estudis demostren que el consumidor ha deixat de creure’s el que expliquen les marques o els comptes oficials i confien cada cop més en què els aconsellen els seus bloggers, youtubers o instagramers de confiança, amb els que creen vincles emocionals molt forts.

L’AQUELARRE DE CERVERA aposta un any més per una acció de comunicació amb diferents perfils de convidats externs que contribuiran a promoure la festa i les imatges espectaculars arreu del territori des d’un punt de vista emocional i periodístic. És per això, que la Paeria de Cervera ha convidat a quatre persones d’àmbits i àrees d’influència diferents i complementaris.

Infolleida