L’Aquelarre de Cervera presenta les novetats de l’edició d’enguany

01/08/2018

380kg de pólvora, un programa musical diferent al de la resta d’edicions de la Festa i nous atractius en la part pirotècnica i esotèrica

L’Aquelarre de Cervera cremarà en l’edició d’enguany 380 kg de pólvora, un total de 24.000 carretilles de les quals 600 s’encendran durant el sostre de foc, a la sortida de la Universitat. Aquestes són algunes de les xifres que es van donar en la presentació de la Festa, a l’Església de Sant Domènec de la capital de la Segarra. Una Festa que, com ja es sabut, girarà entorn al mite de l’Atlàntida i que comptarà amb un potent cartell musical, liderat per la companyia Elèctrica Dharma, que estarà present d’alguna manera o altra en tots els actes de dissabte a la nit.

Els Diables Carranquers de Cervera també presentaran novetats en el muntatge de les enceses, que es faran per fases i donaran una espectacularitat mai vista durant els correfocs de l’Aquelarre.

Novetats també en la Fira del Gran Bon, dirigida per primera vegada per Òscar Celeiro, que aposta per la vesant més familiar i que comptarà amb més de 80 parades d’esoterisme, artesania i alimentació.

Durant la presentació de l’Aquelarre es va homenatjar a Jaume Carbonell, que deixa el càrrec d’Astarot després de més 20 anys i es va visualitzar el documental dels 40 anys de la Festa, dirigit pel Cerverí Miquel Camacho.

Albert Morales