"Les Altres Mares" obra guanyadora del 7 Lletres 2018

07/07/2018

La XIII edició del certamen ha coincidit amb el centenari del neixement de Manuel de Pedrolo, la figura que homenatja aquest concurs any rere any

Francesc Duch, de 31 any i natural de Sarrià de Ter, ha estat el guanyador de la XIII edició del concurs literari 7 lletres amb la seva obra «Les Altres Mares», un conjunt de micro relats on la figura materna és el fil conductor en tots ells. Aquest representa el primer premi important d’aquest escriptor establert al Canadà, que ha aconseguit gràcies al treball fet en els seus temps lliures dels últims sis anys.

El 7 Lletres d’enguany, ha estat el més assenyalat en la seva història i es que ha coincidit amb el centenari del naixement de Manuel de Pedrolo, la figura que homenatja aquest certamen any rere any. Per aquest motiu el programa d’actes es va desenvolupar al Castell de Concabella, nucli veí del seu poble natal, l’Aranyó, i va comptar amb la presència de la seva filla Adelais. L’acte central però, fou un recital de poemes que repassà la trajectòria literària de l’escriptor segarrenc.

Enguany, també en el marc del centenari del naixement de Pedrolo, les activitats del 7 Lletres es duran a terme durant tot l’any, ampliant així les 7 setmanes establertes per desenvolupar aquesta iniciativa. L’acte al Castell de Concabella es va complementar amb una exposició en una de les seves sales i un refrigeri a la terrassa.

Albert Morales