Les colles de BTT de Cervera presenten la 10ena edició de LA HIVERNAL

08/01/2018

Els participants en la presentació van recórrer part dels traçats i van visualitzar el vídeo promocional d’aquesta edició (adjunt)

Malgrat la pluja una cinquantena de ciclistes de les diferents colles de BTT de Cervera, van prendre part aquest diumenge 7 de desembre, en la presentació de la 10ena Hivernal de Cervera, la competició ciclista per excel·lència de la Segarra.

Enguany la cursa es celebrarà el 4 de març i oferirà tres traçats diferents: el circuit popular, de 27km i 550m de desnivell, el circuit Estrella, de 45km i 1050m de desnivell, i el circuit Extrem, de 65km i 1550m de desnivell. A tot això caldrà sumar-hi les novetats d’aquesta 10ena edició i nous corriols de màxima exigència que passaran per Cervera, Rubinat, Sant Antolí, Pavia, Bellmunt, Argençola i Montmaneu.

En la presentació de la Hivernal 2018 el participants van recórrer una part d’aquests trajectes, van fer un esmorzar conjunt a Montmaneu i van visualitzar el vídeo promocional d’aquest 10é aniversari (adjunt noticia).

La Hivernal de Cervera, és una marxa de btt, que organitza la Penya Ciclista de Cervera, on hi col·laboren les diferents colles de btt de la ciutat i que en l’última edició va comptar amb més de 700 inscrits.

Colla Ciclista Cervera