Les Oluges acull la primera taula de treball del Pla Estratègic de la Segarra amb èxit de participació

22/10/2019

Es van avaluar amenaces i oportunitats de l’àmbit turístic de la comarca segarrenca

Gairebé una trentena de persones van acostar-se fins al Local Cafè La Unió de Les Oluges per debatre diferents aspectes de turisme i patrimoni a la comarca de la Segarra. Les persones presents eren representants de l’administració pública, veïns/es del municipi, i empresaris de companyies pertinents a l'àmbit del turisme rural, entre altres.

El Pla Estratègic pel desenvolupament local i l’ocupació de la Segarra es porta a terme des de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal a través d’un finançament del SOC i la Diputació de Lleida. Aquest finançament ha permès la contractació de la consultora U-Trans encarregada de dinamitzar el Pla i les seves respectives taules de treball. Des de l’Ajuntament de Les Oluges es col·labora amb el Pla Estratègic oferint la col·laboració i difusió de les accions que es realitzen.

La taula de treball a Les Oluges va ser un èxit d’assistents i es va poder avaluar amenaces i oportunitats de l’àmbit turístic que presenta la Segarra com també, debatre sobre solucions i accions de millora per fer de la Segarra una comarca més atractiva turísticament.

Ara, el projecte està a la fase del debat del Pla Estratègic i no permetrà tenir dades concretes d’accions a engegar fins més endavant quan finalitzen les taules de treball dels altres sectors. Aquesta setmana tindran lloc les taules de treball a Massoteres amb la temàtica “Medi Ambient, Medi Rural, Despoblament, Connectivitat i transport”; a Tarroja, en l'àmbit del “Comerç, Producte Local, Art i Artesà”; i, a  Sant Guim de Freixenet, sota el lema “Diversificació productiva, empresa, formació, orientació i talent”.

Per a participar, poseu-vos en contacte amb el correu [email protected]

Infolleida