L'escola de Torà reobre amb pocs alumnes, horari reduït i múltiples mesures de seguretat

03/06/2020

D'un total de 89 alumnes, aquest dimecres han assistit 6 a infantil i 12 a primària, amb els serveis mínims de professorat

Després de dos mesos i mig des que es va ordenar el tancament dels centres educatius, l'escola de Torà reobre les seves portes. Es tracta de l'única a la comarca de la Segarra que pot fer-ho, ja que es troba a la regió sanitària de la Catalunya Central, que està a la fase dos de la desescalada. La tornada ha sigut molt reduïda. D'un total de 89 alumnes, aquest dimecres han assistit 6 a infantil i 12 a primària, amb els serveis mínims de professorat.

L'activitat retorna al centre amb control de temperatures a l'interior del pati, l'ús obligat de mascaretes i l'aplicació de gel hidroalcohòlic a l'entrada de l'escola. També s'han habilitat dos accessos al centre i se seguiran múltiples mesures de seguretat.

L'horari de l'escola serà des de les 9 del matí fins a la 13 del migdia i només s'hi faran classes de reforç. La majoria d'activitats continuaran sent per via telemàtica fins a finals de juny, quan finalitzarà el curs.
Noèlia Burgos