L’escriptor Francesc Torralba omple la Sala Francesc Buireu de Cervera parlant de la maduresa

08/10/2018

La xerrada “Elogi de la maduresa” es va projectar dissabte, 6 d’octubre, en el marc de les activitats de la VI Setmana de la Gent Gran organitzada des de la Paeria de Cervera.

En el marc de la Setmana de la Gent Gran, el Consell Comarcal va apostar per projectar aquesta xerrada del filòsof i escriptori Torralba arran de tot el treball que s’està fent a la comarca amb la Campanya Tracta’m bé - Campanya per promoure el bon tracte a les persones grans -. Torralba va explicar que la  maduresa és un instant de l’existència per donar, sembrar i ensenyar, i només pot sembrar qui té empenta i només pot ensenyar qui té sabiduria i experiència. El filòsof va omplir la Sala Francesc Buireu de Cervera amb les seves reflexions entorn la maduresa i la vellesa.

A l'acte també hi va assistir el Director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Joan Santacana, el Regidor de Serveis Socials de la Paeria, Joan Prat, i la Consellera Comarcal de Serveis Socials, Núria magrans. Tots ells van destacar la gran tasca que es fa a Cervera i a la comarca vers les persones grans.

Consell Comarcal de la Segarra