L’escriptora Susanna Batalla guanya el 14è Premi Literari 7lletres

06/07/2019

Amb el recull de relats “Com ho sabeu vosaltres que sou vius?”

L’escriptora Susanna Batalla ha estat la guanyadora de la 14a edició del Premi 7lletres amb “Com ho sabeu vosaltres que sou vius?”. Així doncs, “Pagès Editors” editarà la seva obra, un recull de set relats basats en històries d’amor i desamor, en la vida i en la mort. Tots ells tenen un element comú, i és que els set relats els protagonitzen uns personatges desubicats.

El Premi 7lletres, dedicat a la figura de Manuel de Pedrolo, l’organitza la Fundació Manuel de Pedrolo, el Consell Comarcal de la Segarra, i la Paeria de Cervera. En els seus inicis es tractava únicament d’un premi literari, però al llarg del temps ha anat creixent i ha incorporat també set propostes culturals en cada edició. Aquest any, però, se’n faran dues més.

L’acte de lliurament del premi s’ha completat amb l’espectacle de dansa “Balla’m un llibre”, basat en l’obra “Si són roses, floriran”, de Manuel de Pedrolo. Si habitualment el premi s’ha entregat al castell de Concabella, aquest any la cerimònia ha tingut lloc al centre cultural de Sant Domènec, a Cervera, coincidint amb la capitalitat cultural de Catalunya de la ciutat.

Francesc García