L'Itinerari Jordi Pàmias celebra el seu 10è aniversari

16/07/2018

Per desà any, els amants de la poesia s’han trobat a Guissona el segon dissabte de juliol per seguir l’itinerari poètic del poeta local Jordi Pàmias pels carrers de la vila.

Un itinerari que recorre tots els carrers de Guissona que tenen algun poema dedicat dins del llibre “Itinerari poètic Jordi Pàmias”. En la lectura de poemes hi intervenen una dotzena de lectors, majoritàriament veïns i amics del poeta. En aquesta edició s’han acompanyat els poemes de la música del viola Eduard Boleda, membre de l’orquestra Julià Carbonell.

L’Itinerari Jordi Pàmias ha estat encapçalat per la regidora de cultura seguit del mateix poeta Jordi Pàmias, que anualment i amb el suport de la seva família elabora un detall per a tots els participants al recorregut.

A més a més, enguany Pàmias ha estat sorprès pel músic Jordi Morera i el seu grup Vent Endins, que li han fet entrega del seu últim treball que inclou dos poemes del poeta musicalitzats.

La jornada, cada any més multitudinària, ha esdevingut una cita obligatòria pels amats de la poesia que han gaudit de l’acte en un dia ben serè.

Infolleida