L'Oficina Jove presenta un vídeo interpretant una cançó en Llengua de Signes Catalana

28/11/2019

El passat divendres dia 22 de novembre, l’Oficina Jove va publicar un vídeo en el qual un grup de joves, les diferents tècniques i membres del grup cerverí Lasta Sanco interpretaven una cançó del mateix grup.

La idea de realitzar aquest vídeo va sorgir durant el mes d’agost en el qual, des de l’Oficina Jove, es van realitzar diferents tallers adreçats als/a les joves de la comarca. Un d’aquests, precisament, va ser un curs d’iniciació a la Llengua de Signes Catalana en el qual es va proposar a les participants la possibilitat d’interpretar la cançó “Brúixola perduda” del grup Lasta Sanco com a activitat de cloenda.

Tal com explica la consellera comarcal de Joventut, Canòlich Fàbrega, tant des de l’Àrea de Joventut del Consell com els propis membres del grup han quedat molt contents amb el resultat final. Podeu veure’n el vídeo en el següent enllaç (https://www.youtube.com/watch?v=u-16iq_AD6k&t=2s). A més, des de l’Oficina Jove, s’anima a tots els grups de música de la comarca interessats a fer una adaptació d’una cançó en Llengua de Signes Catalana, que hi contactin on els oferiran el seu suport per poder-ho dur a terme.

Infolleida