Màgica cavalcada dels reis mags d'orient a Guissona

07/01/2020

Un any més, centenars de persones es donaren cita a la cavalcada de reis de Guissona, que destaca per la proximitat de SS. MM. Els Reis Mags d'Orient cap als més petits i per un cuidat vestuari i maquillatge de reis i patges.

Un centenar de patges acompanyaren a SS, MM, Els Reis d'Orient que arribaren a Guissona per l’Avinguda 11 de Setembre amb la carrossa dels regals i la del carbó. No hi van faltar el Patge Karim i la Patgessa del Xumet, que van arribar amb les seves respectives carrosses per saludar a tots els infants de Guissona.

Arribats al Portal de l’Àngel, la comitiva de cada carrossa va baixar per dirigir-se caminant fins a l’Església de Santa Maria de Guissona, on van fer una adoració i tots els infants de Guissona va poder-se fer una fotografia amb els Reis Mags.

Seguidament es van traslladar al balcó de l'Ajuntament on l’alcalde juntament amb el seu equip de govern van donar la benvinguda als Reis Mags d'Orient, i es va dirigir a la població amb els millors desitjos. Els Reis, per la seva part, van oferir un discurs i un cop acabat, els nens i nenes els van poder saludar personalment a la sala de plens de l'Ajuntament. 

La jornada va estar amenitzada amb música i llums a càrrec de la brigada municipal i p
er segon any, l’àrea de cultura ha comptat amb el suport incondicional dels Margeners de Guissona per organitzar tota la cavalcada.

Infolleida