Massoteres finalitza la 7a edició del Buscatalents satisfets del talent teatral que hi ha a la comarca

06/06/2017

Diumenge, 4 de juny, es feia la segona part del concurs Buscatalents, aquest cop dedicada al teatre. El Local Social de Massoteres va acollir un bon nombre d’assistents per veure la representació de l’obra de teatre “Júlia, la filla de Jim Hawkins”, a càrrec de la companyia Blaugrana Scena. Aquesta companyia es va endur el primer premi amb una dotació econòmica de 400 euros, mentre que el 2n premi quedava desert.

El jurat va estar format per representants del món del teatre a la comarca i per les associacions de Massoteres. 

La cloenda del concurs va anar a càrrec dels Massots, l’agrupació de teatre que s’ha creat recentment a Massoteres i està formada per veïns i veïnes del municipi amants del teatre, tant grans com petits. A l’acte de cloenda també va assistir la diputada, Marta Huguet, amant del teatre que durant anys va estar a l’organització del conegut certament Lo Cercacurts. 

L’alcalde de Massoteres, Miquel Àngel Marina, valora mol positivament l’edició del Buscatalents que s’acull any rere any amb molta il·lusió. L’associació de Joves que presta tot el seu suport per la projecció del concurs estan satisfets del talent teatral que hi ha a la comarca. Agraeixen la participació i el suport de tots els participants per fer possible la 7a edició del concurs de teatre i monòlegs amateurs que es fa a Massoteres. 

El Buscatalents compta amb el suport del Consell Comarcal, des de l’Oficina Jove, la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs a Lleida.

Consell Comarcal Segarra