Múltiples robatoris a les piscines de la comarca

24/07/2018

Els responsables dels establiments pateixen els assalts durant els caps de setmana i denuncien una falta d’atenció per part de les autoritats

Els robatoris als bars de les piscines estan sent la nota negativa d’aquest estiu a la comarca de la Segarra. Granyena ha estat l'última víctima i s’afegeix a la llarga llista de pobles afectats que conformen Sant Guim de Freixenet, Sedó, Pujalt, o Sant Antolí, entre altres. Segons els testimonis els lladres actuen entre divendres i diumenge, quan s’ha generat més moviment a les piscines, ho fan durant la matinada i arrasen amb tot el que es troben ja siguin diners, gelats, ampolles d’alcohol o aparells elèctrics.

Les pèrdues que comporten aquests robatoris s’eleven, en alguns casos fins a més de 1000 euros i, malgrat les denuncies fetes, els responsables d’aquests petits establiments no reben el recolzament de les autoritats. Afirmen que els Mossos d’Esquadra es desentenen de la problemàtica justificant que aquestes situacions es repeteixen cada estiu i que no és un tema prioritari.

Els responsables dels bars de les piscines de la Segarra contemplen fer mobilitzacions, posar una queixa formal o dur a terme altres accions de forma conjunta per posar fi a aquesta situació i evitar ampliar la llista de robatoris als seus establiments.

Albert Morales