Nou curs escolar per a més de 3.000 joves i infants de La Segarra

12/09/2018

A Cervera s’ha resolt la problemàtica de les línies de P3 i, en l’àmbit comarcal, es mantenen les 30 línies de transport escolar i s’han invertit 80.000 euros en els menjadors

Més de 3000 joves i infants de la Segarra han començat un nou curs escolar aquest dimecres al matí. D’aquests, dues terceres parts són alumnes d’educació infantil i primària, entre els quals s’hi troben els afectats per la problemàtica de les línies de P3 de Cervera a qui no se’ls hi atorgava les places escolars al centre on demanaven. Finalment, després d’un estiu de tràmits i demandes, els pares i alumnes afectats han aconseguit iniciar el curs escolar a les escoles on volien.

En l’àmbit comarcal destaca una inversió de 80.000 euros en el servei de menjador que s’ha destinat en la millora dels equipaments dels diversos centres i en una nova línia calenta a l’Escola Ramon Estadella de Guissona que fins ara tan sols comptava amb una línia freda.

La Segarra manté operatives les trenta línies de transport escolar de l’any passat que enllacen els nuclis petits amb les poblacions més gran com són Cervera, Guissona, Torà, Sant Guim de Freixenet o Sant Ramon.

Albert Morales