Nou projecte esportiu a la U.E. Guissona

08/08/2017

L’igualadí Ton Mayor dirigirà la banqueta de la temporada 2017 – 2018 amb l’objectiu de passar un any tranquil i no patir

Il·lusions renovades i nou projecte esportiu a les files de la U.E. Guissona de cara la temporada 2017 – 2018. Els de la Segarra encaren un any amb importants novetats com és el debut a la banqueta de Ton Mayor, un entrenador amb experiència en el futbol català que ha aconseguit l’ascens a Preferent amb el juvenil A del San Mauro, la permanència a 1ra catalana amb l’Igualada i qui també ha entrenat el 1r equip femení de l’Igualada a 2na Divisió Nacional. Mayor, que dirigirà el primer equip del Guissona amb Quim Nuñez com a segon, es planteja una temporada tranquil·la i sense marcar-se grans objectius.   

L’altre canvi significatiu respecte la passada temporada s’ha produït a la junta directiva, i es que, tot i que algun dels membres que la conformen ja hi eren fa dos anys, la majoria d’ells són nous i amb moltes ganes d’encapçalar aquest projecte esportiu. 

La U.E. Guissona espera incorporar fins a quatre nous jugadors en les properes setmanes i començarà la competició a 2na catalana el 3 de setembre jugant a casa contra el Juneda.

Albert Morales