Nous reptes per al Club Tennis Taula de Portell

19/09/2018

Després dels resultats de l’última temporada, la millor en la història del club, els jugadors n’encaren una nova amb l’objectiu de les dues permanències

El Club Tennis Taula Portell, el més petit d’Espanya en aquesta disciplina, encara una nova temporada on la permanència de l’equip A a preferent i la del B a la primera divisió territorial són els principals objectius de l’entitat. Enguany el Club presenta una distribució força diferent a la dels últims anys pel que fa a les llicències dels seus dos equips; i es que des de la junta esportiva s’està treballant per a que els jugadors més joves agafin més protagonisme i iniciïn un relleu amb els més veterans.

El Club es troba des dels últims anys en constant projecció i afirmen que la temporada passada va ser la millor dels seus 25 anys d’història. Tot i no haver guanyat cap títol, l’equip A i el B van finalitzar les lligues, respectivament, en 5ena i 4ta posició, uns resultats que, tenint el compte les característiques i els recursos de l’entitat foren, pràcticament, immillorables.

El Club Tennis Taula Portel te un total de dotze jugadors federats i per primer cop en la seva història aquesta temporada compta amb dues llicències en categoria infantil; un fet que obra les portes a un possible projecte d’escola de Tennis Taula.

Albert Morales