Nova edició del projecte "Espais per a la dona al municipi" a Sant Guim de Freixenet

05/10/2018

Amb tallers de cuina del món que s'imparteixen a l'escola del municipi

El Consell Comarcal de la Segarra i l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet impulsen un any més el projecte “Espais per a la dona al municipi”, una iniciativa que enguany es materialitza amb uns tallers de cuines del món a l’Escola Estel de Sant Guim, la qual compta des d’aquest curs amb una cuina totalment renovada.

Els tallers seran gratuïts i es realitzaran tots els dimecres a la tarda fins al mes de desembre. En cada sessió es cuinarà un menjar diferent que anirà a càrrec de les mateixes participants. Entre les propostes es troben plats típics marroquins, catalans, d’Algèria, o Ucraïna. En total hi participaran un total de 25 dones, les quals destaquen que el taller els dóna l’oportunitat de interrelacionar-se amb les diferents cultures que conviuen a Sant Guim.

A la presentació del projecte han assistit l’alcalde de Sant Guim, Francesc d’Assis Lluch, i la Consellera Comarcal de Serveis Socials, Núria Magrans. Ambdós han destacat l’èxit d’aquest programa que ja compta amb quasi deu anys de trajectòria, i han manifestat la bona acollida dels tallers, els quals suposen una resposta als interessos de les dones que hi participen.

Infolleida