“Ondara Weissbier”, suau, afruitada i amb el 50% de malta de blat

22/07/2017

És la tercera cervesa de la Fundació Casa Dalmases, després de “La Roella” i “La Bruixa”. La presentació es va fer al Pub La Cova

El Pub La Cova va acollir la presentació de la cervesa Ondara, el nou producte de la Fundació Casa Dalmases que es presenta com una beguda feta amb un 50% de malta de blat, una baixa graduació i pensada per gent que busca una cervesa refrescant i afruitada. Es tracta de la tercera cervesa que la Fundació produeix des del 2012, després de la Roella i la Bruixa i es comercialitzarà amb una botella de tonalitat verda i arrodonida dissenyada pel cerverí Xavi Miret. 

El restaurant L’Antic Forn va preparar una tapa pensada per acompanyar la cervesa i oferir als assistents un original i perfecte maridatge. 

En motiu del 40é aniversari de l’Aquelarre de Cervera, la Fundació Casa Dalmases està preparant una quarta cervesa que es presentarà durant la setmana de la festa. Es dirà Ipa Aquelarre i serà la més punyent de les quatre cerveses de la Fundació, amb molt aroma, molt gust, i més graduació.

Albert Morales