Pintades al tren de Cervera impedeixen el seu primer trajecte a Lleida

07/11/2018

Els grafitis s’han fet a la part frontal de la cabina del maquinista, negant-li una bona visió de les vies i obligant als passatgers a fer el recorregut en autobús

El primer tren en fer el recorregut Cervera – Lleida d’aquest dimecres 7 de novembre no ha pogut sortir de l’estació de la capital de la Segarra per culpa de les pintades a la part frontal de la cabina del maquinista. De fet les pintades als combois que passen la nit en aquesta estació són un problema recurrent que es produeix entre les deu de la nit i les sis de la matinada, una franja horària que no compta amb cap tipus de vigilància. Malgrat que els grafitis afectin normalment les parts laterals dels trens, en aquesta ocasió han provocat la pèrdua de visió del conductor i obligant als passatgers d’aquest servei a fer el trajecte fins a Lleida en autobús.

Les pintades a l’estació de tren de Cervera van catalogar-la, ara fa un any, com una de les més brutes i en mal estat de Catalunya i malgrat els treballs de restauració a les façanes de l’edifici i als vagons, sembla que ara per ara, aquest problema no deixarà d’existir. De moment s’estudia si les feines de condicionament de la cabina afectada en aquesta situació es desenvoluparan a la mateixa estació de trens, o si el vehicle serà remolcat fins a la capital de província.

Albert Morales