Polèmica per la gestió del Local l’Amistat de Sant Antolí

26/09/2018

Els socis de l’establiment estan dividits entre els qui defensen cedir-lo a l’ajuntament pels pròxims vint-i-cinc anys i els qui volen que es segueixi gestionant internament

Polèmica a Sant Antolí per la gestió del Bar i Local l’Amistat. L’establiment, propietat d’una societat des de fa més de 50 anys passa per un dels seus moments més difícils, conseqüència d’un horari d’obertura molt reduït on els veïns només en poden fer ús al matí i migdia, i d’uns equipaments que necessiten algunes tasques de reparació. Arrel d’aquesta situació els socis es van dividir en dos grans blocs, uns demanant cedir l’equipament a l’ajuntament i els altres defensant tot el contrari. El passat cap de setmana es van celebrar unes eleccions per escollir una nova junta i els resultats van ser aclaparadors pels defensors de la sessió, un tràmit que si tira endavant es desenvoluparà en els pròxims 25 anys i on el consistori hi farà una inversió de 90.000 euros.

Malgrat els resultats de les votacions, a l’altra cara de la moneda, són molts els qui creuen que aquesta sessió no és necessària. Afirmen que no existeixen reparacions per un valor de 90.000 euros i que l’establiment pot sobreviure amb els seus propis recursos.

Amb els resultats de les votacions sobre la taula, els guanyadors afirmen complir amb el seu full de ruta, mentre que els detractors de la sessió creuen que les eleccions no van ser prou netes i que es van celebrar a conveniència dels seus opositors.

Albert Morales