Presentació de l’orquestra de cambra de la Catalunya Interior

05/11/2018

El proper diumenge a les 7 de la tarda tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de Cervera la presentació d’una nova formació orquestral

 

El proper diumenge a les 7 de la tarda tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de Cervera la presentació d’una nova formació orquestral: l’orquestra de cambra de la Catalunya Interior, que estarà dirigida per Jordi Castellà.

Està formada per un grup de noies i nois estudiants de música de nivell avançat, alguns d’ells futurs professionals, que s’ajunten per tal de treballar i donar a conèixer el repertori d’orquestra de corda amb rigor. Es tracta d’un tipus de formació habitual en les grans ciutats, però inexistent en aquest àmbit de la Catalunya Interior.

El programa que es podrà escoltar estarà format per Toldrà -Vistes al Mar, Les birbadores i Cançons per a soprano i orquestra-, Bartòk -amb les danses Romaneses- i la Simfonia Simple de Britten. Es comptarà amb els solistes Montse Isanta -soprano-, Marta Rosselló i Norbert Llorca -violins solistes.

L’entrada serà gratuïta pels socis dels amics de la Música de Cervera i estudiants del conservatori i costarà 10 € pels qui no siguin socis.

Infolleida