Quaranta editorials a Cervera Vila del Llibre 2018

09/10/2018

La tercera edició del certamen es celebrarà els dies 20 i 21 d’octubre i comptarà amb un programa amb més de setanta activitats literàries per a tots els públics

Cervera tornarà a convertir-se en Vila del Llibre el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre. Serà la tercera edició d’aquest certamen a la capital de la Segarra que enguany comptarà amb la presència de quaranta cases editorials, una xifra rècord que vindrà acompanyada d’un programa amb més de setanta activitats literàries i on hi participaran autors de la talla d’Alejandro Palomas, Gemma Lienas, Pep Coll o Rafael Nadal.

Coincidint amb el centenari del seu naixement, el certamen cultural tindrà com a eix central la figura de Manuel de Pedrolo, donant a conèixer algunes de les vessants més desconegudes de l’autor segarrenc. Les activitats es concentraran gairebé en la seva totalitat al Carrer Major on s’hi duran a terme xerrades, exposicions i tallers per a tots els públics i on s’habilitaran nous espais literaris, com la Casa Rázquing o l’Espai República que concertarà totes les obres basades en l’actual situació política i social de Catalunya.

A més d’aquestes activitats destacades, la Vila obrirà i tancarà les seves portes amb dos espectacles musicals que es celebraran respectivament a la Plaça Major i a l’Església de Sant Domènec; en aquest segon emplaçament també s’hi durà a terme un concert de Cesc Freixes el dissabte a la nit.

Albert Morales