Quatre colles de Ball de Diables infantils es donen cita a Cervera

09/06/2019

Participen en la trobada que es celebra amb motiu de la capitalitat cultural de la ciutat

Diables i diablesses de quatre colles infantils han participat en la Trobada Nacional de Balls de Diables de Catalunya que s’ha celebrat aquest dissabte a Cervera, en el marc de la capitalitat cultural de la ciutat. Després que el foc hagi envaït els carrers del casc antic de la capital de la Segarra, els nens i nenes de les colles de Torredembarra, Sant Quintí de Mediona i Valls han fet diverses enceses pel públic que ha omplert la plaça de la Universitat. Un dels moments més esperats ha estat quan han arribat els amfitrions, els membres del Ball de Diables de Cervera Carranquers.

La cita ha comptat també amb una mostra dels Balls Parlats Infantils de cadascuna de les colles que han participat. Així doncs, els espectadors han pogut veure quatre balls parlats ben diferents, i han pogut escoltar els versots que els mateixos nens i nenes han elaborat.

La trobada de colles de diables infantils ha estat una de les activitats que el Ball de Diables de Cervera Carranquers ha organitzat per commemorar el seu 25è aniversari. L’entitat té programats altres actes com una trobada de tabalers, i una de bestiari que se celebrarà per l’Aquelarre de Cervera.

Francesc García