Reunió de treball de Promeco amb regidors i consellers de la Segarra i la Noguera

06/02/2020

Aquesta trobada s’emmarca dins la roda de visites entre el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació i els representants d’aquest àmbit de les diferents comarques i municipis

Detectar i conèixer les necessitats en l’àmbit de promoció econòmica de les comarques de la Noguera i la Segarra ha estat l’objectiu de la reunió d’aquest dijous, segons ha explicat Carles Gibert, diputat responsable del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida (Promeco).

Representants del patronat, amb Gibert al capdavant, s’han reunit avui al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Balaguer amb regidors i consellers de Promoció Econòmica de la Noguera i la Segarra. Gibert ha estat acompanyat del director del Patronat, Ramon Boixadera.

Carles Gibert ha explicat que aquestes trobades també serveixen per donar a conèixer la Diputació de Lleida i els diferents serveis que ofereix el Patronat.

La propera reunió està prevista per al proper dimarts, 11 de febrer, a les  instal·lacions del CEI Alt Urgell i convocarà regidors i consellers de l’Alt Urgell, el Solsonès, la Cerdanya i Gósol, municipi del Berguedà.

Infolleida