Royes no es presentarà a les municipals de 2019

09/01/2018

El paer de Cervera assegura no sentir-se feliç amb la política i considera que l’alcaldia és el seu sostre polític

Ramon Royes, paer en cap de Cervera, no es presentarà a les municipals de 2019. Així ho ha comunicat aquest dimarts en roda de premsa. Tal com ha explicat, Royes deixa la paeria en no sentir-se feliç amb la política, i no poder aportar l’entusiasme que havia tingut anys enrere. El paer ha afegit que durant els dos mandats s’ha buidat al límit i ho ha donat tot per Cervera fins al punt d’afectar-li la salut, la vida personal, els amics i l’empresa.

El paer ha afegit que una altra de les raons que l’han portat a prendre aquesta decisió és que considera que l’alcaldia és el seu sostre polític.

Tot i prendre aquesta decisió, Royes ha assegurat sentir-se orgullós d’assolir els reptes més grans que s’havia marcat com a paer en cap, com dur a terme una transformació històrica de la ciutat, aprovar el POUM, facilitar inversions milionàries que han millorat la ciutat i han creat llocs de treball, o impulsar com mai l’Aquelarre.

Per últim, Royes, que romandrà al càrrec fins al juny de 2019, ha demanat que el seu successor compti amb més suport i ajuda de la que ell ha tingut, i que es treballi tenint en compte la Segarra.

Francesc García