Sanaüja acull aquest dissabte la 2a edició de la Fira de Foc

31/10/2019

Fins a 4 colles de diables del territori duran a terme "enceses de lluïment", en el marc d'una fira que vol posar en valor la tradició del foc i els correfocs

anaüja acull aquest dissabte la segona edició de la Fira de Foc. Comptarà amb un mercat de gastronomia i artesania, entrepans i música en directe, una rifa amb productes locals i un espectacle amb foc. Ho organitza l'entitat local de diables Forces Diabòliques de Sanaüja amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi i Pirotècnia Igual.

La temàtica girarà entorn del foc i els correfocs. Per aquest motiu, a banda de la colla de diables local hi haurà 3 colles més convidades: la colla Espetec d'Agramunt (padrins de Forces Diabòliques de Sanaüja), Diablots d'Olesa i Diables Canyafocs de Canyelles. Totes 4 duran a terme "enceses de lluïment", un petit espectacle amb foc que pretén mostrar tot allò que es pot fer més enllà del clàssic correfoc. Les colles també seran les encarregades de la música en directe amb diverses demostracions de percussió. Tot això mentre el públic podrà donar un tomb per les diverses parades de gastronomia i artesania.

La primera edició va ser tot un èxit i unes 300 persones i 10 paradistes van assistir a la fira. En aquesta segona edició s'espera més afluència de gent i més paradistes, ja que fins al moment, hi ha 15 de confirmats.

Infolleida