Sanaüja acull la XII edició de la Cursa Alta Segarra

14/10/2018

Els traçats han passat per indrets tan simbòlics com el Camí Romà, la Roca Bandera, la Costa de la Caneleta o els masos de Cal Vinyaire i La Malgosa.

Sanaüja ha celebrat la dotzena edició de la Cursa de muntanya Alta Segarra, un dels esdeveniments esportius més exigents de la comarca que ha congregat a uns 200 participants adults i a una cinquantena de nens.

El certamen comptava amb dos recorreguts, un de 24km i 1260 metres de desnivell acumulat, i un de 10km i 396 metres de desnivell. Tots dos traçats han comptat amb corriols, camins i terreny muntanyós en general i han passat per indrets tan simbòlics com el Camí Romà, la Roca Bandera, la Costa de la Caneleta o els masos de Cal Vinyaire i La Malgosa.

En la categoria llarga, Francesc Ferrer s’ha fet amb la victòria, seguit de ben a prop per Josep Maria Segura. La primera noia en creuar la línia de meta ha estat Maria Clèries.

En la cursa de 10km els dos primers classificats han estat Roger Martí i Xavier Balaguer. Gemma Salmerón ha estat la guanyadora en categoria femenina.

Per a més informació de les curses i més resultats podeu consultar aquest enllaç.

Aquest esdeveniment esportiu ha estat organitzar pel Consell Esportiu de la Segarra.

Albert Morales