Sant Guim de Freixenet acull una jornada per impulsar el paper de la dona al món rural

21/05/2018

Un dels objectius de la trobada és generar sinergies entre el col•lectiu de dones segarrenques

El paper de la dona al món rural ha centrat una jornada tècnica celebrada aquest dilluns a Sant Guim de Freixenet. L’acte ha estat organitzat pel Consell Comarcal de la Segarra, juntament amb el Departament d’Agricultura de la Generalitat, i ha apegat a més d’una trentena de persones. Entre els objectius de la trobada destaca la creació de sinergies de lideratge empresarial entre el col·lectiu de dones a la Segarra, i l’empoderament de la dona en l’àmbit rural.

La jornada ha comptat amb una taula d’experiències en què s’ha pogut debatre sobre l’impuls de la dona en la projecció econòmica de l’entorn rural. Al voltant d’aquesta qüestió, diverses dones de la Segarra han exposat com han dut a terme els seus projectes, i les dificultats que han trobat.

Des de l’Àrea d’Igualtat del Consell Comarcal de la Segarra s’han mostrat satisfets pels resultats obtinguts en la primera jornada sobre emprenedoria femenina, celebrada ara fa un any, i han assegurat que es continuarà treballant en la creació d’una xarxa de col·laboració entre les dones empresàries de la comarca.

Francesc García