Sant Guim de Freixenet comença el curs de l’Aula d’Extensió Universitària amb 70 inscrits

22/10/2019

La proposta formativa del curs 2019-2020 comptarà amb set ponències de matèries variades

Dijous 17 d’octubre, el President del Consell Comarcal i Alcalde de Sant Guim de Freixenet, Paco Lluch, acompanyat de la coordinadora de l’Aula Maria Rosa Canela, va donar el tret de sortida al curs de l’Aula d’Extensió Universitària a Sant Guim de Freixenet. El vicerector d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la Universitat de Lleida, Joan Josep Busqueta, va excusar la seva assistència.

La conferència inaugural va anar a càrrec del Sr. Genís Sinca, periodista i escriptor, amb una xerrada sota el títol: 'El Caveller Floïd, l’apassionant història del mític massatge per a després de l’afaitat'.

La proposta formativa del curs 2019-2020 comptarà amb 7 ponències de matèries variades que van des de la literatura, a la medicina i a la gastronomia, entre altres. En aquest curs l’Aula a Sant Guim compta amb una matrícula que supera els setanta inscrits. La inscripció és de 20 euros.

Les classes, una al mes, tenen lloc els dijous a les vuit de la tarda al Centre Cívic Mestre Viaña del municipi. 

Les Aules s’organitzen des d’un grup motor de treball propi a la comarca i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal, els ajuntaments implicats, la Universitat de Lleida i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Infolleida