Sant Guim de Freixenet valora positivament la continuïtat de les seves oficines bancàries amb agents autoritzats.

02/01/2019

Les oficines, dirigides per persones amb experiència en el sector, permeten que els habitants de Sant Guim de Freixenet puguin disposar dels serveis que ofereix qualsevol banc sense haver-se de desplaçar.

Es compleixen set mesos del tancament de les dues oficines bancàries de què disposava Sant Guim de Freixenet i de l'entrada en funcionament dels agents autoritzats, una figura que ha permès mantenir el servei bancari i un caixer automàtic al poble. Les oficines, dirigides per persones amb experiència en el sector, permeten que els habitants de Sant Guim de Freixenet puguin disposar dels serveis que ofereix qualsevol banc sense haver-se de desplaçar. Des de l'ajuntament, l'alcalde Francesc Lluch, fa una valoració molt positiva d'aquests primers set mesos de funcionament de les dues entitats amb agents autoritzats.

Des de les entitats afirmen que el nou model de banca en pobles petits i amb pocs habitants en entorns rurals, passa cada cop més per la figura dels agents financers, una manera més rendible de continuar oferint serveis bancaris als clients, i evitar així el tancament de les sucursals.

Les dues oficines obren tres i cinc dies a la setmana, fet que els permet oferir un tracte molt directe amb els clients, mantenint una relació de proximitat i confiança. 
Marc Mora