Senyalitzat el punt d’informació turística Sikarra Nostra a Sant Guim de Freixenet

09/02/2017

Fa uns mesos el l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet i l’Agrobotiga Sikarra Nostra van signar un conveni de col·laboració turística. Aquest conveni inclou la voluntat de totes les parts de fomentar el turisme d’aquesta zona de la comarca i, per extensió, de la resta de la Segarra.

Des de la signatura del conveni l’espai Sikarra Nostra de Sant Guim de Freixenet s’ha convertit en un punt d’informació i atenció als visitants. En aquesta línia, des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra s’ha senyalitzat el punt d’informació amb senyalització urbana dins del mateix nucli de Sant Guim de Freixenet i amb la retolació de la i d’informació en el mateix establiment.

A més, l’agrobotiga ofereix visites turístiques al patrimoni natural que es poden reservar des de motor de reserves de Turisme Segarra.
Tant Vicenç Roig, conseller comarcal de turisme; com Francesc Lluc, alcalde de Sant Guim i Daniel Espejo, propietari de l’Agrobotiga, es mostren d’acord a treballar en criteris homogenis d’informació turística, en la gestió dels recursos de la zona, la senyalització i elaboració de nous productes.

Sikarra Nostra, a més de ser un punt de venda de productes agroalimentaris artesanals de la Segarra, acull l’espai expositiu permanent “Sant Guim, l’estació de l’altiplà” on es pot veure un recull històric ben il·lustrat dels orígens de l’estació de Sant Guim. També acull exposicions temporals amb diversitat de temes sobre agronomia, patrimoni natural, producció artística local… Ofereix descobertes de natura els caps de setmana, tallers didàctics, xerrades, cursos i altres activitats relacionades amb el patrimoni cultural i natural.