Sessions de conducció vial als instituts de Cervera

13/11/2018

S’han dut a terme entre els alumnes de 4rt d’ESO dels dos centres de la ciutat a través de classes teòriques i pràctiques

La policia local de Cervera, juntament amb el Servei Català de Trànsit, imparteix aquests dies sessions de conducció vial als alumnes de quart d’ESO dels instituts de la ciutat. Una classe prèvia de teoria on s’expliquen les precaucions a tenir en compte a l’hora de conduir un ciclomotor, dona pas a la segona part d’aquestes sessions, on els alumnes poden practicar amb aquest tipus de vehicles i conduir-los sota la supervisió dels monitors.

La iniciativa, que mai s’havia dut a terme a la capital de la Segarra amb alumnes de secundària ha tingut una molt bona rebuda i de cara l’any vinent s’estudia la possibilitat d’ampliar aquestes sessions amb els alumnes de 1r de Batxillerat. I es que malgrat que la conducció vial no formi part del programa d’estudi dels centres educatius, és una informació del tot imprescindible per aquest sector de la població.

Les sessions de conducció a l’Institut Antoni Torroja de Cervera i a l’IES La Segarra s’han dut a terme entre el 12 i 13 de novembre i es complementaran amb una última jornada de balanç el dia 22.

Albert Morales