Tallers per a futurs científics a Guissona

18/11/2021

Els assistents van poder conèixer els diferents regnes dels éssers vius

Guissona va apropar dissabte la ciència als més petits del municipi amb els tallers de Funbrain en el marc d’una activitat promoguda per la Direcció General de Recerca de la Generalitat, que l’ajuntament ha ofert en set ocasions. L’objectiu de l’activitat, sota el títol ‘A la recerca del món’ i emmarcada dins de la Setmana de la Ciència, és apropar la ciència a les famílies i especialment als nens i als joves per tal de fomentar les vocacions científiques. També es vol que els participants puguin experimentar, gaudir, perdre la por a preguntar i entendre que la ciència ens rodeja.

En aquesta ocasió, els tallers es van centrar a explicar els diferents regnes dels éssers vius i els assistents van gaudir de tallers de bacteris, fongs, plantes, algues i animals.

Com a mesura de prevenció per frenar la propagació de la Covid i com ja es va fer l’any passat, els quatre tallers es van organitzar en dos espais diferents, la sala de plens del consistori i el Centre Catòlic. A més, els grups eren més reduïts de l’habitual.
Laia Pedrós (SEGRE)